Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem na tzw. kogel-mogel, czyli puszystą masę, i ucierać dalej, dodając przegotowane zimne mleko. Gdy się już wszystko połączy, zupę wstawić do lodówki. Podawać bardzo oziębioną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    takiej jeszcze nie jadłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    niby nic, a jednak coś ... :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    taką robiła moja babcia
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawe jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smaczna zupka
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo lubię tę zupkę , mogę ją jeść będąc na diecie . ja dodatkowo ubijam białka na sztywno i na gotujące mleko kładę łyzką porcje tworząc takie kluseczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Bardzo lobię taka zupkę :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    dobra na upały
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Bardzo ciekawa :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !