Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szynka gotowana 2 plastry
jaja 3 szt
cebula 1 szt
masło 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica

Cebulę obierz i pokrój w drobną kosteczkę. Plasterki szynki pokrój również w kostkę. Jaja rozbij do szklanki i rozbełtaj widelcem. Na małej patelni roztop masło, wrzuć cebulę i szynkę. Mieszaj, po paru minutach wlej jajka. Trzymaj na ogniu do ścięcia się jajek. Weź z ognia i włóż na talerz. Dodaj kawałek chleba.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 26.06.2014 09:04
bardzo dobra
Margo1 17.06.2013 09:47
też czasami taką robię , ale jeszcze daję przyprawy do tej jajecznicy
parysek10 22.04.2012 18:47
nie wygląda zachęcająco, ale pewnie bardzo smaczna.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak