Sposób przygotowania

Cebulę obierz i pokrój w drobną kosteczkę. Plasterki szynki pokrój również w kostkę. Jaja rozbij do szklanki i rozbełtaj widelcem. Na małej patelni roztop masło, wrzuć cebulę i szynkę. Mieszaj, po paru minutach wlej jajka. Trzymaj na ogniu do ścięcia się jajek. Weź z ognia i włóż na talerz. Dodaj kawałek chleba.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    nie wygląda zachęcająco, ale pewnie bardzo smaczna.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też czasami taką robię , ale jeszcze daję przyprawy do tej jajecznicy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !