Sposób przygotowania

Mięso i fasolę opłukać włożyć do garnka, zalać 2,5 litra wody i gotować około 30 minut. Jarzyny obrać, pokroić na kawałki i wrzucić do zupy. Dodać kucharek, liść, ziele, kminek i gotować około 45 minut, aż fasola i mięso będą miękkie. Z margaryny i mąki zrobić zasmażkę, rozprowadzić w zupie. Dodać majeranek i pieprz do smaku. Zagotować.

Komentarze

  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    o takiej fasolce nie słyszałam ,ale brzmi apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam zupki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    wow co za połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    interesujące:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawa propozycja
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    zmylił mnie tytuł, ale danie świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo smakowita
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    interesujaca propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    :)) juz myślałam że to jakaś zupa z malin :) a tu proszę zaskoczenie ale bardzo pozytywne bo o ile zupy owocowej raczej bym nie tknęła o tyle ta mogłaby mi smakować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pyszna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !