Sposób przygotowania

Białą część pora pokroić w piórka i dusić na maśle, nie może zbrązowieć. Wlac zasmażkę do gotowego już bulionu z kostki. Można dodać kawałek jakiegos mieska, które zostało w lodówce, np kurczaczka, plasterki boczku- dla lepszego smaku. Dodac pokrojone w kostkę ziemniaki.Ja dodaje jeszcze marchew i kawałek selera. Dodać przyprawy. Pieprz dopiero pod koniec.Gotować,aż ziemniaki zmiękną. Gotową zupke zaprawic do smaku śmietaną.

Komentarze

  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    bardzo apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    wspaniała zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    to moja ulubiona
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pycha
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    takiej jeszcze nie robiłam - może kiedyś spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zawsze jest pora na zupę z pora
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    jak pięknie wygląda na tym talerzyku:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajna zupka;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !