Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Na początku należy zebrać świeże, młode pokrzywy (same czubki), objętościowo zajmują one naczynie o pojemności 500 ml. Pokrzywy myjemy pod bieżącą wodą, odciskam i dość drobno siekamy.


Komentarze

  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Odważna propozycja. Brawo. Z chęcią bym posmakowała.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pokrzywy świeże piłam ale nie jadłam....nazbieram i wypróbuję....
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    jestem bardzo ciekawa smaku takiej potrawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Chyba przejadę się pod Twój dom i zerwę Ci całą pokrzywę, bo muszę w końcu znią poeksperymentować, a u mnie nie ma :(
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    u mnie pokrzyw dostatek także zapraszam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musze wyprobowac :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    wyglądają smakowicie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kolejny świetny pomysł na pokrzywę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !