Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso opłukać i włożyć do garnka. Dodać przyprawę, wlać około 2 litry wody i zagotować. Zebrać powstałą szumowinę. Dodać obrane i pokrojne w większe kawałki jarzyny. Gotować pod przykryciem na małym ogniu około 1,5 godziny.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobry
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    taki rosołek to przypomina mi obiadki u babci, a dla odmiany robiła jeszcze z kaszą manną
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    moja ulubiona zupka
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    z ryżem rosołu nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    rosołu z ryżem jeszcze nie jadłam, ciekawe.... mam tylko wątpliwości czy po upływie 1,5 godziny rosół będzie dobry a mięso mięciutkie - z wołowym różnie bywa
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja z ryżem też robię i jest pyszny, ale dłużej gotuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Domowy rosołek najlepszy.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !