Sposób przygotowania

oczyszczone grzyby obrotowujemy we wrzątku przez około 5 minut. następnie grzyby przecedzamy i jeszcze raz zagotowujwmy w 3 szklankach wody z dodatkiem cukru, soli, gotujemy około 10 minut, następnie dodajemy ocet, pieprz, ziele angielskie i liść laurowy. gotujemy jeszcze 5-10 minut i wraz z zalewą przekładamy do małych słoików dokładnie zakręcamy. pasteryzujemy około 5 minut

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    Polecam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !