Sposób przygotowania

Jajka wybić do miseczki, roztrzepać, doprawić.
Posiekać szczypiorek razemz cebulkami.
Na patelni roztopić masło, nie rozgrzewając go zbytnio - od razu wlać roztrzepane jajka.
Na masę jajeczną wsypać szczypiorek i smażyć, cały czas mieszając, aż jajka się zetną do ulubionej konsystencji.
Podawać z bagietką z masłem.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam serdecznie do przejrzenia moich kulinarnych pomysłów oraz do zapoznania się z przepisami na bardzo różnorodne dania *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    ale apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !