Sposób przygotowania

Filety z soli opłukać, przyprawić solą i przyprawą do ryb odstawić na 15 minut. Następnie rurki canneloni wypełnić rybą, włożyć od wrzątku, gotować na małym ogniu ok 4 minut, delikatnie wyjąć i odcedzić.

Na patelni rozgrzać oliwę, dodać wyciśnięty czosnek i liście szpinaku, smażyć ok 4 minut. Następnie dodać śmietankę, połowę startego parmezanu, gotować do zgęstnienia sosu.

Rurki canneloni ułożć w naczyniu żaroodpornym, na górę ułożyć sos szpinakowo serowy, posypać pozostałym parmezanem, posypać połową dymki, zapiec w piekarniku ok 15-20 minut.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcela

    mmm...cudownie wygląda i pewnie nieżle smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wow-to coś dla mnie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    paniusiaewa

    Myślę że każda inna rybka też się nadaje.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !