Sposób przygotowania

Filety, ilość zależna od wielkości, pokroiłam na mniejsze kawałki. 1 opakowanie gotowego sosu cytrynowego do ryb wymieszałam ze śmietaną i posiekaną pietruszką. Fileta podsmażyłam i wlałam sos. Podgrzewałam jeszcze pare minut.
Smacznego :)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    treonina

    nareszcie coś nowego! plus
  • 4
    original
    Opublikowano

    paula99926

    nowe i pyszne ;)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam rybki :) mogłabym wypróbować każdy przepis z nią !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !