Sposób przygotowania

Ja kupuję gotowy twaróg do serników-1 kg wiadereczko. Galaretki rozpuściłam, każdą, w 400 ml gorącej wody. Żelatynę rozpuściłam w pół szklane wrzątku. Twarug zmiksowałam z cukrem, cukrem wanilinowym i żelatyną. Tortownicę wyłorzyłam folią aluminiową i wylewałam na przemian warstwę twarogu, jak zastygł, to warstwę galaretki, potem twaróg i galaretka. Ostatnia warstwa to twaróg z gęstniejącą galaretką.
Smacznego :)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajnie wyglada
  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorian

    on nie jest prosty, a piekny ;-))
  • 4
    original
    Opublikowano

    Marko

    bardzo apetyczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Bardzo kolorowy.
  • 2
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    musliał być smaczny ;)
  • 4
    original
    Opublikowano

    paula99926

    oj tak, był smaczny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    wow świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    wspaniały, już jest w mojej księdze, pozdrawiam!;)
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ale fajnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Super kolorowe ciasto!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !