Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

ja zawsze jednorazowo gotuję z 5 kg buraków, potem trę w robocie i zamrażam porcje ok. 50-60 dag - jak potrzebuję wieczorem wyciągam porcję aby się odmroziła, są super też do zupy barszczowej takie porcje

na smalcu podsmażam cebulę, jabłka, cukier, sól, pieprz na złocisto i dodaję porcję ugotowanych i startych buraków



Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    Smaczne... :P
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy przepis, muszę wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    OOO OOO PIERWWSZY RAZ WIDZE TAKI PZREPIS, FAJNY
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    muszę takie zrobić!
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wyglądają,warte wypróbowania:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    fajny pomys
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    lubię takie jeść.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !