Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Przygotowujemy zioła do sosu: ja używam bazylii i tymianku, ale dobrze dodać jeszcze świeży koperek (w zasadzie dowolne zioła - kwestia tego co kto lubi).


Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo fajne danie aczkolwiek nie wiem czy nie podałabym rryżu polanego takim gulaszem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szpindorio

    słusznie - można i tak, natomiast ja mam manierę (nie wiem czy dobrą ;P) wrzucania ryży na patelnię bez względu na to jaki sos robię. Dzięki temu ryż jest cały w sosie i przy okazji jest to sposób żeby nie zmarnować sosu na patelni :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    przepis ten na pewno przyda się osobom, które chcą zrobić proste, szybkie i smaczne danie
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    mój ulubiony

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !