Sposób przygotowania

Rozłóż ciasto francuskie na blacie i posmaruj półtłustym serem białym. Potnij ciasto na cienkie, długie paski. Obwiń każdego szparaga paskiem ciasta i przełóż do naczynia żaroodpornego.
W miseczce roztrzep jajko i posmaruj szparagi. Posyp startym parmezanem. Piecz w piekarniku (180C) przez ok. 15 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Pycha ! Uwielbiam szparagi :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sisi1906

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    zachęcające :)
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    pomysłowe
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    apetycznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    wyglądają super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    wyglądają super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    ciekawie wygląda :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !