Sposób przygotowania

Krok 1 / 10

Części tylne z królika (2 tylne nogi) marynujemy w marynacie octowej do królika („http://www.doradcasmaku.pl/przepis/218805/marynata-octowa-do-krolika.html”) co najmniej przez noc.


Komentarze

  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    dawno nie jadłam królika :) muszę gdzieś kupic i zrobić, bo twój wygląda wspaniale :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wygląda wyśmienicie i pewnie jeszcze lepiej smakuje :>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    U nas się go robiło w sosie śmietankowym
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    max1980

    u mnie tez w sosie śmietankowym
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Piękne i smaczne danie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Wygląda mega apetycznie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    K&J

    na przyjęcie w sam raz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !