Sposób przygotowania

Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu . PO ugotowaniu odcedzamy . Mięso z szynki kroimy w kostkę kropimy sosem sojowym ,dajemy wyciśnięty ząbek czosnku i posiekaną cebulę .Mieszamy i odstawiamy do lodówki na 1 godzinę. Po godzinie dodajemy 2 łyzki oliwy do mięsa mieszamy i wlewamy wszystko na patelnie mocno rozgrzaną . Smażymy na złoto . Następnie podlewamy kostką wołową rozrobioną w 1 szklance wody;. Dusimy .Gdy mięso będzie miękkie zaciagamy mąką . Gulasz podajemy z makaronem i posypujemy posiekana dymką

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    danie ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    smaczny obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    na pewno smaczny na obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !