Sposób przygotowania

1. Włóż do miski miękkie masło i utrzyj je z cukrem na gładką masę.
2. Dodaj jajko, dokładnie wymieszaj.
3. W drugiej misce wymieszaj pozostałe składniki oprócz czekolady, słonecznika. Połącz z masą maślaną.
4. Pokrusz czekoladę i wymieszaj z pozostałymi składnikami.
5. Piecz ok 12-15min w temp. 175*C

Można oczywiście dodawać składniki wg. własnego uznania, ja czasami dodaje jeszcze migdały czy suszone banany.
Polecam również żeby czekolada nie była za gorzka, ponieważ może ona zdominować cały smak ciastek.

Moja uwaga: Gdy ciastka się ze złocą polecam je wyciągnąć mimo, że czasami są jeszcze miękkie. ponieważ twardnieją po chwili wyciągnięcia ich z piekarnika. Smacznego :)

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pyszne :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotki
  • 3
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    uwielbiam takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !