Sposób przygotowania

Makron gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu odcedzamy i studzimy. Dodajemy odsączony groszek. Dymkę i natke siekamy dodajemy do makaronu. Pomidora kroimy w kosteczkę. Kabanosa kroimy w plasterki. Ogórka nie obieramy z skórki kroimy w kostkę . Seler naciowy kropimy w plasterki dodajemy do sałatki. Składniki mieszamy. Dodajemy oliwę,pieprz,sól i sok z limonki do smaku.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    jeszcze nie jadłam takiej, ciekawe i ten kabanos, napewno spróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !