Sposób przygotowania

Proporcje idealne do zapamiętania :)

Ogórki wybrać równe i proste - umyć, obciąć końcówki i upchnąć w słoju.
Na wierzch wsypać kminek, ułożyć ząbki czosnku (mogą być ponacinane) i opłukany pęczek koperku.
Wodę zagotować z kminkiem i solą - ostudzić.
Zalać ogórki chłodną wodą (muszą być nakryte), zakręcić i odstawić na 2-4 dni w ciepłe miejsce.

Komentarze

  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam serdecznie do przejrzenia moich kulinarnych pomysłów oraz do zapoznania się z przepisami na bardzo różnorodne dania :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo fajny przepis!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !