Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Pomidory, czerwoną i zieloną paprykę kroimy na małą kosteczkę. Dymkę kroimy w plasterki. Papryczki piri piri siekamy bardzo drobno.
Na patelni rozgrzewamy łyżkę oliwy a na niej krótko podsmażamy piri piri. Dodajemy resztę warzyw, przyprawiamy sokiem z limonki a także kolendrą i estragonem zgniecionymi w moździerzu. Dusimy pod przykryciem około 20 minut.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    Kocham takie połączenia :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    ekstra :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    nie przepadam za lososiem ale ten wygląda rewelacyjnie, może się skuszę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam, mniam!!!!!!!!!!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    doskonała kompozycja z ta salsą
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    pysznie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !