Sposób przygotowania

Mąkę zagnieśc wodą na stolicy, rozwałkowac ciasto i wykrawac szklanką kółka, wrzucac na osoloną wrzącą wodę, doprowadzic do wrzenia i gotowac 2-3 min. Kiedy ostygną i obeschną smażyc na rumiany kolor na patelni na oleju.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    ładnie to wygląda i wydaje się bardzo proste do przygotowania :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale pychotki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dla mnie to całkowita nowość.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    Apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    nie ma jak domowy , pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !