Sposób przygotowania

Flaczki gotujemy do miękkości z warzywami [marchewkę i pietruszkę kroimy w kostkę]gdy flaczki będą już miękkie dodajemy przyprawę i robimy zasmażkę,na rozgrzany tłuszcz wsypujemy mąkę i rumienimy na brązowo następnie wlewamy ją do gotujących się flaczków.następnie doprawiamy do smaku dodajemy majeranek i natkę pietruszki

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gottrina

    znakomite flaczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    nigdy sama nie przygotowywałam flaczków może wreszcie spróbuję :-)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm świetnie wyglądają:))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    Fajne!;-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna24

    uwielbiam flaczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    nigdy nie robiłam ale bardzo lubię
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Marta17

    bardzo fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !