Sposób przygotowania

Parówki obrać z osłonek,przekroić na pół i z obu stron ponacinać na 6 części,uważając żeby nie przeciąć na wylot(1/2 centymetra środka parówki nie przecinać).W głębokim rondlu mocno rozgrzać olej.Wrzucać po 3-4 sztuki do oleju(nie dawać więcej,bo parówki się rozwiną w kształt ośmiorniczek) i smażyć na złoty kolor.Wyjąć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem dla odsączenia z tłuszczu.Podawać z musztardą,keczupem i chrzanem.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Fajne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    pomysłowe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    superproste a ciesza dzieciaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !