Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa ryżowo-warzywna

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śmietana 2 łyżkji
mąka łyżka
bulion 1.5 l
włoszczyzna porcja
ryż 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zupa ryżowo-warzywna

Włoszczyznę umyj,obierz i pokrój.Zalej gorącym bulionem i gotuj do pół miękkości.Następnie dodaj ryż,gdy składniki będą miękkie wlej do zupy rozprowadzoną z mąką śmietanę.Zagotuj ponownie zupę i dopraw ją do smaku solą i pieprzem,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 21.04.2012 13:53
super
Katarzyna54 20.04.2012 09:29
mniam
owocówka 20.04.2012 09:03
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak