Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Żeberka myjemy pod zimną wodą, przekładamy do garnka, zalewamy zimną wodą, dodajemy przyprawy i wstawiamy na ogień. W międzyczasie oczyszczamy ziemniaki, marchewki i pietruszkę i kroimy w kostkę. Po umyciu pod zimną wodą dodajemy warzywa do gotujących się żeberek. Gdy warzywa będą miękkie kroimy cebulkę i podduszamy ją na smalcu. Dodajmy do zupy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi kusząco :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    smaczna
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    super propozycja :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    max1980

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smakowita
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale smakowita zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Zapowiada się bardzo smacznie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    pyszna
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Wygląda obłędnie - niesamowity kolor :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zupa z takim kolorem może królować na stole. Do tego jest treściwa i syta - a to lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Wyśmienita
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wygląda rewelacyjnie
  • 0
    14205986_1090805051002570_2883859150053929437_o
    Opublikowano

    trufelek

    Pyszności!!!!:) Wygląda apetycznie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !