Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo. Obrać, przekroić, wydłubać żółtka, rozetrzeć je na papkę, połączyć z mascarpone, drobniutko pokrojoną szynką i posiekaną natką pietruszki. Doprawić. Nałożyć łyżeczką w miejsce żółtek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iziona

    Mascarpone u mnie zawsze było na słodko, a tutaj proszę z jajkami i szyneczką , fajne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    EWI

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    bardzo apetyczne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    hmmm z serkiem mascarpone jeszcze nie jadłam, ciekawe jak smakuje... koniecznie wypróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Mega apetyczne te jajka !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    u mnie też mascarpone zawsze na słodko :) muszę spróbować :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia20

    Fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia20

    Fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniammmm;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !