Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo. Obrać, przekroić, wydłubać żółtka, rozetrzeć je na papkę, połączyć z tuńczykiem, majonezem i posiekanym drobno koperkiem. Proporcje wedle gustu i smaku. Doprawić. Nałożyć łyżeczką w miejsce żółtek. Ozdobić kawiorem - mi kolorystycznie bardziej podobał się czerwony.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    ale super :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne jajka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    szlachetne danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Niesamowicie apetyczne danie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Nieziemsko pięknie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    lubię i jajka i tuńczyka;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ładnie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !