Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w serowej panierce

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól
pieprz
jajko 1 szt
mąka 6 łyżek
olej do smażenia
panga 1 filet
żółty ser starty 8 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w serowej panierce

Rybę pokroić na kawałki, oprószyć solą i pieprzem. Panierować w jajku i mące zmieszanej z serem. Smażyć z każdej strony 4 minuty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 26.10.2013 20:30
wspaniała rybeczka :)
KasiaK90 24.07.2012 17:54
super
Rafał10 25.05.2012 21:10
uwielbiam rybki :) mogłabym wypróbować każdy przepis z nią !
Justyna Jussstiii 04.05.2012 11:41
super
Ewa104 30.04.2012 10:30
A ja jutro chyba wypróbuję Twoją rybkę.Coś mi mówi,że nam posmakuje.
GOSIA18 20.04.2012 14:21
RYBY Z SEREM JESZCZE NIE ROBIŁAM, NAPEWNO WYPRÓBUJĘ.
ziutula
ziutula 20.04.2012 12:16
smaczna ryba

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak