Sposób przygotowania

Rybę pokroić na mniejsze porcje, oprószyć solą i pieprzem, obtoczyć w bułce tartej. Usmażyć na oleju. Marchew i seler zetrzeć na małych oczkach, dodać do oleju od smażenia ryby. Dodać ziele, liście laurowe i przecier. Podlać odrobiną wody, doprawić do smaku solą i pieprzem. Dusić na małym ogniu ok. 10 min. Rybę przełożyć sosem, schłodzić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda apetycznie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    PODOBNIE ROBIĘ! UWIELBIAM.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    uwielbiam rybkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wizualnie i smakowo bez zastrzeżeń
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    bardzo smaczny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    Wygląda światnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smakowita rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Taka rybka to coś dla mnie :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !