Sposób przygotowania

pierś kroimy w kostkę i obsmażamy,dodajemy przyprawę .Ogórki i cebulę kroimy w kostkę a kapustę wedle uznania.Na spód naczynia wykładamy obsmażoną i wystudzoną pierś smarujemy majonezem i polewamy ketchupem następnie cebula i również majonez i ketchup potem kukurydza,majonez i ketchup i wykładamy na wierzch kapustę pekińską polewamy śmietaną i ketchupem i posypujemy niewielką ilością przyprawy do gyrosa .po każdej warstwie możemy posypać troszkę solą i pieprzem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    świetne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sisi1906

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    Uwielbiam ją!!!;D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    pycha!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    SUPER!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Mniam, uwielbiam ! Ja czasami jeszcze dodaję pieczarek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    uwielbiam!;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justyna24

    pychota:]
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    pomysłowa nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    z gyrosem bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Nika

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    wczoraj taką zrobiłam na kolację...pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !