Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gyrosówka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 szt
cebula 2-3 szt
kukurydza w puszce 1
kapusta pekińska 1 szt
majonez tradycyjny 1
przyprawa do gyrosa 1 op
śmietana 12% 5-6 łyżek
sól do smaku
pieprz do smaku
ogórki 7-9 szt

Przepis i sposób przygotowania na: gyrosówka

pierś kroimy w kostkę i obsmażamy,dodajemy przyprawę .Ogórki i cebulę kroimy w kostkę a kapustę wedle uznania.Na spód naczynia wykładamy obsmażoną i wystudzoną pierś smarujemy majonezem i polewamy ketchupem następnie cebula i również majonez i ketchup potem kukurydza,majonez i ketchup i wykładamy na wierzch kapustę pekińską polewamy śmietaną i ketchupem i posypujemy niewielką ilością przyprawy do gyrosa .po każdej warstwie możemy posypać troszkę solą i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megi 18.12.2014 12:21
wczoraj taką zrobiłam na kolację...pychotka
Nika 15.04.2013 20:43
super przepis
Kate131 21.02.2013 10:35
mniam
Bernadeta1 16.02.2013 14:11
z gyrosem bardzo lubię
jasiek 04.06.2012 10:40
pomysłowa nazwa
Justyna24 02.06.2012 11:30
pychota:]
Katarzyna56 05.05.2012 13:09
super
Betka 30.04.2012 11:12
uwielbiam!;-)
Rafał10 23.04.2012 16:17
Mniam, uwielbiam ! Ja czasami jeszcze dodaję pieczarek :)
GOSIA18 20.04.2012 14:18
SUPER!
Amellia 20.04.2012 09:34
pycha!!!
Andysz 20.04.2012 07:14
Uwielbiam ją!!!;D
sisi1906 19.04.2012 19:50
pycha
Paweł10 19.04.2012 19:30
pycha
motylwe 19.04.2012 19:20
super
Justyna87 19.04.2012 18:57
świetne :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak