Lodówka

Sposób przygotowania

Mięso gotujemy w 2 litrach wody, mięso i marchewkę po ugotowaniu wyciągamy i kroimy w drobną kosteczkę , wkładamy do naszych pojemniczków, Przygotowany wcześniej rosół doprawiamy do smaku. Żelatynę rozpuszczamy według opisu na opakowaniu i wlewamy do rosołu, mieszamy aby się wszystko dobrze połączyło i wlewamy do naszych pojemniczków z mięsem a na koniec wkładamy do lodówki i czekamy aż zastygną.
Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pyszne ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    dla mnie tylko od święta
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sisi1906

    swietne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    robię poidobny tylko bez cytryny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Margo

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    rudamonia81

    pysznosci
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    tez bardzo lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    UWIELBIAM GALARETĘ ! TAKĄ Z DUŻĄ ILOŚCIĄ OCTU :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !