Sposób przygotowania

Wkładamy boczek do głębokiej patelni podsmażamy go po obu stronach po czym posypujemy go przyprawami następnie kładziemy na górę ogórek kiszony i cebulkę, gdy się podsmaży po obu stronach zalewamy wodą do połowy i zakrywamy pokrywką aby się dobrze nam poddusiło na małym ogniu do momentu aż boczek będzie mięciutki w środku. Podać możemy z czym tylko mamy ochotkę ( ja najczęściej do chlebka pyszny )
Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    syte i smaczne jedzonko....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    syte i smaczne jedzonko....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Lubię to :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    swojsko :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mniam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smaczne
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    Mniam musi być Extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !