Sposób przygotowania

karkówkę kroimy w plastry grubości ok 1 cm. obsypujemy solą i przyprawą wkładamy do rękawa i pieczemy 1,5 godziny

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ojjj pychotka tak karkóweczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mmmmmmmmmmmmmmmm............................
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    Smakowicie się prezentuje;-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    smacznie się zapowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    smacznie się zapowiada
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    pycha!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    pyszne miesko!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !