Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Do miski wsypuję tyle samo cukru pudru i mielonych migdałów, w tym przypadku po 1 szklance. Dodaję małe białko i aromat migdałowy. Same migdały nie nadadzą marcepanowi smaku i zapachu migdałów. Masę wyrabiam dłońmi. Jeśli za bardzo się klei, dodaję po 1 łyżce cukru pudru i 1 łyżce migdałów.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    w sam raz dla migdałowych smakoszy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wyglądają pięknie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam, pychotka;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ślicznie sie prezentują
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Polecam, są naprawdę super proste w przygotowaniu :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !