Sposób przygotowania

Jajka roztrzepujemy,wlewamy mleko,wodę gazowaną i wsypujemy kakao (najlepiej przesiane). Mieszamy, słodzimy do smaku. Mąki wsypujemy tyle aby ciasto było rzadsze niż śmietana. Smażymy na odrobinie oleju z obu stron. Smarujemy dżemem,kremem lub bitą śmietaną.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kbj31

    ooo musze spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    pycha
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    czyli mąki ile Ci wychodzi ,robiłeś mogłeś odmierzyć np szklanka ile ci jej wyszło
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !