Sposób przygotowania

Szparagi obieramy i gotujemy w lekko posolonej i posłodzonej wodzie około 15 min, pamiętaj aby końcówki szparagów wystawały poza wodę, szparagi nie mogą się rozgotować muszą lekko chrupać pod zębami. Podsmażamy na masełku bułkę tartą dodając trochę kucharka i pieprzu. Polewany bułką szparagi i smacznego :)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne szparagi
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ja uwielbiam duszone w masełku są pyszne i aromatyczne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Renata16

    niezwykle smaczne i zdrowe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    wyśmienite:)
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Uwielbiam szparagi. Szkoda, że sezon na nie jest taki krótki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ależ smakowicie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    przepyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    najprostsze i najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    boskie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ekstra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna kolacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubię :)
  • 0
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    szparagi sa pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !