Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Postny śledzik z ziemniaczkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki ugotowane 8
matiasy 4
cebula 3
olej roślinny 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Postny śledzik z ziemniaczkami

Śledzie kroimy w kawałki. Cebulę w piórka. W misce śledzie z cebulką zalewamy wodą. Moczymy kilka godzin. Wymoczone śledzie wraz z cebulką odcedzamy i skrapiamy olejem. Mieszamy i przyprawiam pieprzem do smaku. Podajemy z ugotowanymi ziemniakami. Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mati13 23.04.2012 19:28
fajny przepis:)
misia53 19.04.2012 10:56
przyznam, że nigdy tak nie jadłam...
Karolinka111 19.04.2012 10:05
pycha
Katarzyna54 19.04.2012 09:13
smacznie
calliope 19.04.2012 09:01
pycha
gosia47-47 19.04.2012 07:59
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak