Sposób przygotowania

Jajka ugotować, po oskubaniu przekroić wzdłuż i wybrać żółtko, tak aby nie uszkodzić białka. Pieczarki pokroić w drobną kosteczkę i ugotować. Odcedzone pieczarki zmieszać z żółtkami z jajek, dodać pokrojony drobno szczypiorek i łyżkę majonezu. Posolić i popieprzyć do smaku. Farsz nałożyć do białych części jajek, posypać szczypiorkiem dodatkowo dla dekoracji.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    mniam pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    tom

    lubię bardzo takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    zgadzam się w Wami są bardzo smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krzysiu510

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam jajka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !