Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Margarynę rozpuszczamy w rondelku z połową tabliczki czekolady i ostawiamy do przestudzenia. Brzoskwinie odsączamy z zalewy. Mąkę przesiewamy do miski wraz z proszkiem do pieczenia i kakao.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    czekoladowe zawsze smaczne
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    oby wygrało :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    w moje smaki trafione...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    max1980

    fajniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    rewelacyjne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniałe i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam ciasta czekoladowe z owocami!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcela

    uwielbiam takie ciasta
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    aż ślinka cieknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacja!
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    Przepięknie wygląda :) Przepis wart polecenia :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Takie ciasto wygląda przepysznie, koniecznie muszę takie zrobić.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !