Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pieczarkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 200 g
bulion 500 g
marchewka 2 sztuki
makaron nitki 3 garści
masło 1 łyżeczka
sól szczypta
pieprz szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa

Pieczarki umyć, pokroić w plasterki wrzucić do garnka dodać masło i dusić pod przykryciem, posolić. Po podduszeniu pieczarek wlać bulion i zagotować, marchewkę pokroić w kostkę i wrzucić do zupy. W międzyczasie ugotować makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Makaron dodać do zupy, podawać gorący.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna56 13.05.2012 22:16
też bardzo lubie:o)
agnieszka214 25.04.2012 07:35
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak