Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Torcik z polewą i bakaliami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt 1 szt
polewa czekoladowa 1/2 szkl
rodzynki 2 łyżki
orzechy włoskie 2 łyzki
żurawina
dżem morelowy 1/2 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Torcik z polewą i bakaliami

Biszkopt ( przepis jest w mojej księdze)przekrawamy na pół i smarujemy dżemem. Na wierzchu polewamy polewą czekoladową ( przepis tez w mojej księdze) i posypujemy rodzynkami, żurawina i posiekanymi orzechami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 13.10.2013 09:51
prosto i smacznie
ben-ka 12.10.2013 20:29
szybki ten torcik a jaki bogaty,pycha!
Wacław 11.11.2012 14:09
bardzo pyszny ten torcik :)
rjustysia 27.10.2012 19:28
fantastyczne ciasto :)
daria2911 22.04.2012 11:24
prosty i efektowny :)
smakowita 20.04.2012 14:53
prosty i bardzo smaczny torcik ,
barbara11561 19.04.2012 12:05
ciekawy:)
Monika111 18.04.2012 21:29
ale fajny! :)
cooleczka 18.04.2012 20:50
na bogato :)
Karolcia12 18.04.2012 20:28
pysznie wygląda
pacpaw 18.04.2012 20:18
komuś się poszczęściło i miał przyjemność spróbować tego smakołyku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak