Sposób przygotowania

Do mięsa mielonego dodajemy jajko, przyprawę uniwersalną ,wyciśnięty czosnek ,odciśniętą -wcześniej namoczoną bułkę . Cebulę podsmażamy na maśle i dodajemy do mięsa. Wyrabiamy mięso. Formujemy kotleciki podsmażamy na oliwie.Gdy są rumiane z obu stron wyciągamy je z patelni. Na maśle podsmażamy drugą cebulkę ,przekładamy do niej usmażone kotlety. Sos pieczeniowy rozrabiamy w odzie według przepisu i wlewamy do kotlecików .Gotujemy aż sos zgęstnieje.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    wyglądają cudnie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    jeśli smakują tak dobrze jak wyglądają .... :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !