Sposób przygotowania

cebulę i jabłka obieramy i kroimy w kostkę. Marchew obieramy i ścieramy na tarce- jarzynówce. Kapustę kiszoną odsączamy i troszkę ją należy pokroić. Seler odsączamy z zalewy i dodajemy do pozostałych składników. Czosnek obieramy i przecieramy przez praskę. Na koniec do smaku doprawiamy solą, pieprzem i odrobinką cukru. Dodajemy również dwie łyżki oliwy. Wszystko dokładnie mieszamy.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    w sam raz do obiadu z kotletem w roli głównej;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    musi być pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niezła
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    pyszna
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    witaminki to lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    fajny przepis na urozmaicenie kapusty kiszonej
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    smaczne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    lubię takie surówki, pycha
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    rewelacyjne!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !