Sposób przygotowania

suche składniki z przepisu wymieszać ze sobą wlać wodę wbić jajko i dokładnie wymieszać na jednolitą masę na koniec wsypać sezam i ponownie wymieszać banany obrać ze skórki i pokroić na kawałki ok.2-3cm.każdy zanurzać w przygotowanym cieście a następnie smażyć w rozgrzanym głębokim tłuszczu na złoty kolor,wyjmować łyżką cedzakową na papierowy ręcznik aby osączyć tłuszcz podawać z zielona herbatą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    w takiej postaci jeszcze bananów nie jadłam...:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    prawdziwa pychotka :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !