Sposób przygotowania

Każdą kromkę posmarować musztarda, położyć se4r, szynkę i chleb. Przeciąć tak, aby powstał trójkąt. Umieścić na natłuszczonej blasze (bez zbytniego luzu). Roztrzepać jajka z solą i mlekiem, wylać na kanapki. Przykryć folią. Włożyć na noc do lodówki. Na drugi dzień chleb posypać startym serem, piec ok. 25 min w temp. 200st.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    do wypróbowania :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agam26

    wygląda pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    agam26

    wygląda pysznie
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    pyszna
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    czy chleb się nierozwala po tym namoczeniu
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    nie, nic się nie rozwala;) pieczemy je w tym samym naczyniu, w którym były zalane masą. Po upieczeniu jest chrupiący jak tosty
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo podoba mi się ten pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ślinka cieknie na sam widok

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !