Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować i wymieszać z solą. Odstawić na 1 godzinę. Po godzinie do kapusty dodać mięso, jaja, kaszę manną, posiekaną cebulę, kucharek pieprz. Dokładnie wymieszać. Formować kotlety i obtaczać w bułce tartej. Kotlety smażyć na leju na złoty kolor. Usmażone kotlety przełożyć do garnka. Kostkę rosołową rozpuścić i wymieszać z koncentratem pomidorowym. Zalać tym kotlety i dolać tyle wody, żeby zakrywało wszystkie kotlety. Zagotować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    ale fajny przepis to coś ala gołąbki :)
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pyyychaaa
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo apetycznie wyglądają twoje kotleciki , chyba się skuszę....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    super są ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł, musze wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    apetyczne:)
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia26

    apetycznie wyglądają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    świetne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    kotlety z kapustą mmm pysznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    na pewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !