Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Soczewicę płuczemy na sicie, następnie zalewamy zimną wodą i gotujemy na malutkim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica całkowicie się rozpadnie. Zajmie to mniej więcej godzinę.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    podoba mi się
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Super.Co prawda akurat dziś kupiłam zieloną soczewicę,ale chyba się skuszę i zrobię.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    samo zdrowie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    *Ewa, tylko niestety zielona nie rozpadnie się tak fajnie podczas gotowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    ciekaw przepis... bardzo lubie soczewice, ale pasztetu jeszcze nie jadlam :)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo lubię wegetariańskie pasztety
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    uwielbiam pasztety ale takiego jeszcze nie robiłem:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mewilla

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Oryginalny przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !