Sposób przygotowania

Rzodkiewkę płukamy pod bierzącą wodą i kroimy w plasterki lub półplasterki. Dodajemy do niej śmietanę i sól. Wszytsko dokłądnie mieszamy. Surówka jest pyszna do schabowego.
Smacznego !

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi smacznie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    też lubię taką rzodkiewkę zjeść
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubie !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    pyszne śniadanko:)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    szybka i zapewne pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    uwielbiam rzodkiewkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !