Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Migdały zalewam wrzątkiem i po kliku minutach wyjmuje je z wody. Pozbawione skórki migdały dzielę na połówki. W misce mieszam wszystkie suche składniki, dodaje miękkie masło i jajko. Zagniatam jednolite ciasto do chwili, aż utworzy kulę. Ciasto owijam folią spożywczą i wkładam do lodówki na około godzinę.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    urocze:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ale pazury !!!! aż strach jeść:}
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    świetne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    świetne są!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;D muszę je zrobić!:p
  • 0
    original
    Opublikowano

    Elżbieta15

    hahaha jakie fajne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Wyglądają czadowo!
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo realistyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !