Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Spód: Wszystkie składniki ciasta kakaowego zagniatam i wkładam na 2-3 godziny do zamrażalnika. Masa serowa: Całe jajka miksuję z cukrem i cukrem waniliowym, dodaję rozpuszczone i ostudzone masło. Masę jajeczną wlewam do twarogu. Dodaję budyń w proszku i delikatnie mieszam łyżką. Trzy czwarte schłodzonego ciasta ścieram na tarce, wykładam połowę masy serowej, następnie pokrojone w cząstki brzoskwinie osączone z puszki i wykładam resztę masy serowej.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo lubię ten sernik, ale w ten sposób jeszcze nie robiłam - podoba mi się :)
  • 0
    to4-8
    Opublikowano

    Mniam

    Bardzo mi smakuje ten sernik. Tylko ja piekłam bez brzoskwiń

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !